[anysurfer.logo]

Diversiteit in het jeugdwerk #diversjeugdwerk #iedereenmee (zaterdag 30/03)

Diversiteit in het jeugdwerk #diversjeugdwerk #iedereenmee (zaterdag 30/03)

diversiteit   |  30 MAART 2019 | 10:00-18:00

Het Masterplan diversiteit in/en het jeugdwerk werd vorig jaar op de Dag van de Diversiteit gelanceerd. Met dit plan willen we van het jeugdwerk een plek maken waar álle kinderen en jongeren uit Vlaanderen en Brussel, ongeacht afkomst, sociaaleconomische situatie, lichamelijk of psychisch welzijn, zich thuis voelen.

Dit is een gezamenlijk engagement van de minister van Jeugd, het Departement CJM, De Ambrassade, Bataljong en de brede jeugdwerksector.

Op zaterdag 30 maart zetten we in samenwerking met Jeugdwerk voor Allen de praktijk in the picture. Onder de noemer #diversjeugdwerk en #iedereenmee sporen we organisaties aan om een laagdrempelige activiteit op poten te zetten die een ruim en divers publiek bereikt.
Alle activiteiten krijgen een plek op onze website en worden opgenomen in de communicatie van Diversiteit in het Jeugdwerk. Werkt jouw organisatie aan straffe praktijken die hier sowieso een plek moeten krijgen? Neem dan contact op met Don Pandzou en organiseer ook een activiteit op 30 maart.

Don          Pandzou
Don Pandzou
 • Beleidsmedewerker armoede en superdiversiteit