[anysurfer.logo]

Congres #Jeugdwerkwerkt

Congres #Jeugdwerkwerkt

Feest   |  12 JUNI 2018 | 09:00-22:30
Congres #Jeugdwerkwerkt

Kom op 12 juni naar de AB in Brussel 

#Jeugdwerkwerkt keihard, dat zetten honderden deelnemers en experts, uit of rond het jeugdwerk, op dit congres extra in de verf. Terugkijken, kritisch naar onszelf kijken, vooruit kijken. Waar zetten we de bakens voor meer diversiteit, experiment, samenwerking, vrijwilligers en impact? Welke nieuwe ideeën en technieken hebben jeugdwerkers, jeugdwerkorganisaties en de hele sector daarvoor nodig? 

Alle denkwerk en gesprekken van deze website, op Facebook en op verschillende studiedagen brengen we hier samen, als inspiratie voor de agenda voor de toekomst. Schrijf je nu in en krijg over enkele weken als eerste de kans om je congresprogramma samen te stellen. 

Programma 

Het programma en alle info van die dag kan je vinden op www.jeugdwerkwerkt.be 

Kies de prijs die bij je past

  • Na je inschrijving krijg jij of je organisatie een factuur. Een ticket kost €50 per persoon, lunch en avondprogramma inbegrepen. 
  • Past dat niet in je budget, bv. als student, vrijwilliger of kleine organisatie? Dan kun je zonder probleem ook kiezen voor het deelnametarief van €30. We willen immers dat het congres toegankelijk is voor iedereen met interesse. 
  •  Wil je er mee voor zorgen dat het congres betaalbaar blijft voor iedereen? Dan kun je deze sociale formule ondersteunen door zelf €75 solidariteitstarief te kiezen. 

's Avonds blijven plakken? 

Jonge, Brusselse artiesten grijpen hun kans om hun talent te tonen op het podium van de AB, i.s.m. JES Brussel en VGC-jeugddienst. Deze unieke avond, samen met je vrienden en collega’s uit de sector, wil je niet missen.