[anysurfer.logo]

Commissie Jeugdwerk (sept 2018)

Commissie Jeugdwerk (sept 2018)

jeugdwerkbeleid   |  19 SEPTEMBER 2018 | 10:00-13:00
Commissie Jeugdwerk

Wil jij vanop de eerste rij nieuws horen omtrent veranderende regelgeving voor jouw organisatie, de laatste updates over verschillende beleidsdossiers en wil je mee bouwen aan meer en beter jeugdwerk in Vlaanderen en Brussel? Kom dan iedere derde woensdag van de maand van 10u tot 13u naar de Commissie Jeugdwerk op De Ambrassade. In deze commissie denken beleidsmedewerkers en coördinatoren van het gesubsidieerd en/of erkend jeugdwerk na over alle actuele onderwerpen die het jeugdwerk aanbelangen. 

 Als lid van deze commissie formuleer je standpunten ter advies aan de Vlaamse Jeugdraad. De Commissie Jeugdwerk is dé plek om andere jeugdwerkorganisaties te ontmoeten en samen de richting te bepalen over alle specifieke onderwerpen die belangrijk zijn voor de sector. 

 De documenten voor de vergadering zijn telkens te downloaden vanaf vrijdag voor de commissie via box.com met je persoonlijke login. Het verslag vind je een week na de commissievergadering ook daar terug. Heb je nog geen toegang tot onze box.com? Stuur een mail naar isaak.malik@ambrassade.be. De agenda verschijnt telkens een week vooraf in je mailbox. 

Is de Commissie Jeugdwerk nieuw voor jou? Bekijk dan ook even ons aanbod ‘nieuw in de commissie jeugdwerk’. Of geef een seintje aan Liesbeth Maene. Zij geeft je graag meer uitleg. 

Liesbeth          Maene
Liesbeth Maene
 • Beleidsmedewerker jeugdwerk
 • De Ambrassade - Léopoldstraat 25, Brussel, België

gratis

 • 19 SEPTEMBER 2018 | 10:00-13:00

Gerelateerd nieuws