[anysurfer.logo]

Commissie jeugdwerk

Commissie jeugdwerk jan

jeugdwerkbeleid   |  20 JANUARI 2021 | 10:00-13:00

Wil je weten waar we samen met heel jeugdwerk samen komen om samen plannen te maken, standpunten te bepalen of oplossingen te zoeken voor uitdagingen? Wees welkom op de Commissie Jeugdwerk! De Commissie Jeugdwerk is de plaats waar elke maand vertegenwoordigers van een heleboel jeugdwerkorganisaties, erkend in het vernieuwd decreet jeugd- en kinderrechtenbeleid, samen komen. We zorgen ervoor dat we als sector op één lijn komen, verspreiden informatie en bespreken samen de stappen die beleidsmatig, organisatie-technisch of praktisch genomen moeten worden. De Vlaamse Jeugdraad geeft het mandaat voor de jeugdwerkdossiers aan de Commissie Jeugdwerk om positie te bepalen over alle jeugdwerkmaterie, wij dragen op die manier dus bij aan de Vlaamse Jeugdraad.

Geen probleem als deze Commissie Jeugdwerk nieuw is voor je, geef ons een seintje en we nemen je graag mee in het jeugdwerklandschap, de werking van de Commissie Jeugdwerk en de laatste dossiers zodat je goed kunt volgen bij je eerste Commissie. 

Online

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kozen we ervoor om dit evenement volledig online te laten doorgaan.

Je ontvangt enkele dagen op voorhand een mail met de link om te kunnen deelnemen aan deze Commissie jeugdwerk. We maken gebruik van het online platform Zoom.

Doelgroep

Coördinatoren, medewerkers of vrijwilligers van erkende jeugdwerkorganisaties volgens het decreet Vernieuwd Jeugd- en kinderrechtenbeleid 

Liesbeth          Maene
Liesbeth Maene
 • Beleidsmedewerker jeugdwerk
 • De Ambrassade, Léopoldstraat, Brussel, België

gratis

 • 20 JANUARI 2021 | 10:00-13:00