[anysurfer.logo]

Collegagroep communicatie

Collegagroep communicatie okt

communicatie   |  28 OKTOBER 2021 | 10:00-16:00

De voorbije jaren had de collegagroep communicatie een vaste vorm. In de voormiddag werd er een workshop of vorming gegeven door een externe rond een bepaald communicatiethema. In de namiddag wisselden we samen met de deelnemers uit rond dit onderwerp, of stelden enkele deelnemers een case voor. Na wat getrek en geduw aan de collegagroep voelden we dat het tijd was om het anders aan te pakken. Workshops volgen over allerhande communicatie-thema's kan je tegenwoordig op 100 verschillende plekken. Daarom besloten we om niet meer te focussen op workshops van externen, maar vooral op wat de collegagroep net sterk maakt: het uitwisselen met andere communicatieverantwoordelijken uit het jeugdwerk.

De nieuwe Collegagroep Communicatie: het plan van aanpak

Niet elke communicatiemedewerker in het jeugdwerk heeft de luxe om collega's te hebben die ook met communicatie bezig zijn. Daarom is het net van belang dat er een plek is waar je wel vragen kan stellen, cases kan voorstellen, problemen kan oplossen met andere communicatieverantwoordelijken die de jeugdwerkcontext volledig begrijpen.

We zetten in op uitwisseling, op het creëren van een hechte groep, een clubje, waar jij met al je vragen en kennis terecht kan, bij collega's uit het jeugdwerk. 

Collegagroep Communicatie 28 oktober

De eerste editie van deze vernieuwde collegagroep communicatie gaat door op donderdag 28 oktober, bij De Ambrassade. We hebben ervoor gekozen te starten met een volledige dag. Zo hebben we niet alleen tijd om elkaar te leren kennen, te werken aan het groepsgevoel, en nemen we in de namiddag meteen de tijd om onze tanden te zetten in enkele vraagstukken.

Welke vraagstukken er dan aan bod komen? Dat zal bepaald worden door jou! We zullen bij de deelnemers op zoek gaan naar de thema's waarrond zij met vragen zitten, of waarrond zij net een heel interessante case kunnen voorstellen.  

Collegagroep communicatie 2021-2022

Er zijn doorheen het werkjaar 2021-2022 4 collegagroepen communicatie ingepland. 

De eerste en laatste edities vinden telkens een hele dag in beslag, de edities in januari en april zijn een halve dag. 
Je hoeft niet voor alle 4 momenten in te schrijven. Je kiest welke momenten je het beste uitkomen. Weet je nu al dat je er sowieso wil bijzijn? Dan kan je ook meteen voor alle collegagroepen inschrijven via deze kalenderpagina's:

Dorien          Verhavert
Dorien Verhavert
 • Communicatiemedewerker
schrijf hier in
 • De Ambrassade, Léopoldstraat, Brussel, België

30 (sociaal tarief) - € 50 (standaardtarief) - € 75 (solidariteitstarief)

 • 28 OKTOBER 2021 | 10:00-16:00

Gerelateerd nieuws