[anysurfer.logo]

Collegagroep communicatie jan - wordt verplaatst

Collegagroep communicatie jan - wordt verplaatst jan

communicatie   |  12 JANUARI 2021 | 10:00-16:00
Omdat we het belangrijk vinden om de collegagroep communicatie 2.0 pas te starten als we in het echt kunnen samenkomen, hebben we beslist om dit moment te verplaatsen. Na de kerstvakantie zullen we beslissen over een nieuwe datum. Pas als de nieuwe datum gekozen is kan je terug inschrijven. 

De voorbije jaren had de collegagroep communicatie een vaste vorm. In de voormiddag werd er een workshop of vorming gegeven door een externe rond een bepaald communicatiethema. In de namiddag wisselden we samen met de deelnemers uit rond dit onderwerp, of stelden enkele deelnemers een case voor. 

Na wat getrek en geduw aan de collegagroep voelden we dat het tijd was om het anders aan te pakken. Workshops volgen over allerhande communicatie-thema's kan je tegenwoordig op 100 verschillende plekken. Daarom besloten we om niet meer te focussen op workshops van externen, maar vooral op wat de collegagroep net sterk maakt: het uitwisselen met andere communicatieverantwoordelijken uit het jeugdwerk. 

Niet elke communicatiemedewerker in het jeugdwerk heeft de luxe om collega's te hebben die ook met communicatie bezig zijn. Daarom is het net van belang dat er een plek is waar je wel vragen kan stellen, cases kan voorstellen, problemen kan oplossen met andere communicatieverantwoordelijken die de jeugdwerkcontext volledig begrijpen. 

Hoe we dat gaan aanpakken? Dat kom je later te weten. ;)
Stay tuned! 

Lisa          De Deken
Lisa De Deken
 • Communicatiemedewerker
 • De Ambrassade, Léopoldstraat, Brussel, België

 30 (sociaal tarief) - € 50 (standaardtarief) - € 75 (solidariteitstarief)

 • 12 JANUARI 2021 | 10:00-16:00