[anysurfer.logo]

Ambras Terras

Ambras Terras

Feest   |  24 SEPTEMBER 2021 | 16:00-22:00

Ambras Terras: het start-van-het-werkjaar-feest voor jeugdwerkers, jeugdinformatie-actoren, vrijwilligers van de Vlaamse Jeugdraad, beleidsmakers en andere vrienden van De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad. We starten het werkjaar 2021-2022 op een feestelijke manier in de tuin van De Ambrassade. Iedereen die zich verbonden voelt met de jeugdsector, De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad is welkom op deze gezellige avond met wat muziek, drank en vele leuke en interessante babbels. Jullie zijn welkom vanaf 16u. Noteer de datum alvast in je agenda.

We kregen intussen de toelating van de politie van Brussel om Ambras Terras te laten doorgaan, uiteraard in de buitenlucht, en op voorwaarde dat we de aantal deelnemers beperken. Het is dan ook ABSOLUUT VERPLICHT om je in te schrijven voor Ambras Terras.

BELANGRIJK: Als je inschrijft, verwachten wij dat je effectief aanwezig zal zijn op Ambras Terras. De plaatsen zijn beperkt, dus als je niet komt opdagen, bezet je een plekje van een andere persoon. Heb je ingeschreven en kan je er toch niet bijzijn? Laat dit dan weten via een mailtje aan evenementen@ambrassade.be. Dan annuleren wij je inschrijving. 

Liesbet          Haghenbeek
Liesbet Haghenbeek
 • Administratief medewerker