[anysurfer.logo]

#Jeugdwerkwerkt 2023

Een geactualiseerde agenda voor de toekomst en een nieuwe congres #Jeugdwerkwerkt 2023. Volg het op de voet!
Home

Werk mee aan congres 2023

Wil jij je steentje bijdragen aan het congres #Jeugdwerkwerkt 2023? Dat kan! Stel je kandidaat voor de inhoudelijke werkgroep en/of volg het proces op de voet via de nieuwsbrief.

In 2023 organiseert De Ambrassade opnieuw een groot congres om de krachten van de jeugdwerkgemeenschap te bundelen voor de agenda van de toekomst van jeugdwerk.

Ons doel? Onze taal over de waarde van het jeugdwerk uitbreiden en de agenda van de toekomst actualiseren om zo de maatschappelijke positie van jeugdwerk te versterken.

En daar zijn we nu al mee bezig.  

Volg mee

En meld je aan voor onze nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen:

Werk actief mee

Om het congres voor te bereiden starten we een participatief traject. We nemen 1,5 jaar de tijd om samen het congres in mei of juni 2023 vorm te geven. Een projectgroep met medewerkers van De Ambrassade zal dit traject trekken samen met de commissie jeugdwerk en de kerngroep van de commissie jeugdwerk. We splitsen vervolgens op in drie werkgroepen: de werkgroep inhoud, de werkgroep praktische organisatie en de werkgroep communicatie en campagne. Jeugdwerkers kunnen zich kandidaat stellen voor iedere werkgroep. De werkgroep inhoud zal starten vanaf februari 2022. De werkgroep organisatie en de werkgroep communicatie zullen pas in een latere fase opstarten.

Stel je kandidaat voor de inhoudelijke werkgroep congres #Jeugderkwerkt 2023.

Met deze werkgroep zullen we de inhoudelijke focus van het congres bepalen, verdiepen we het DNA van de jeugdwerker en onze missie van het jeugdwerk. De werkgroep actualiseert de uitdagingen en werkt een strategie uit door o.a. belangrijke stakeholders te betrekken en klanken binnen en buiten de sector te verzamelen.

De werkgroep inhoud zal ook mee vorm geven aan de jeugdwerktweedaagse van 2022. Deze jeugdwerktweedaagse is een belangrijke mijlpaal in het traject naar het congres in 2023. 

Engagement

De werkgroep komt ongeveer 1 keer maand samen van februari 2022 tot en met december 2022. We verwachten daarnaast om rekening te houden met een halve tot hele dag voorbereiding per bijeenkomst en je aanwezigheid op de jeugdwerktweedaagse van donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022.

Kandidaat stellen

Je kandidaat stellen gebeurt via dezelfde weg als de vertegenwoordigingen in het jeugdwerk en kan tot 9 februari 2022. Je wordt verkozen door de kerngroep van de commissie jeugdwerk. Klik hieronder om de juiste formulieren te vinden.