Nieuws

Sinds gisteren zijn we onze telefooncentrale aan het vernieuwen. Ook vandaag, vrijdag 23 juni, wordt er naarstig verder gewerkt om alle telefoons up and running te krijgen. Onze excuses mochten we...
Tijdens de zomer is het jeugdwerk op zijn best. Jullie verhalen & projecten zijn prachtig, maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Vertel ons het bijzondere of unieke verhaal dat jouw organisatie deze zomer schrijft en wij doen ons best om die bij de juiste mensen te krijgen.
Kruis het in het vet aan in je agenda, schilder het op het plafond boven je bed, tatoeëer het op je arm, zet je alarm, … want op dinsdag 12 juni 2018 vindt het congres Jeugdwerkwerkt plaats. Op deze...
Zit jij boordevol ideeën om het samenleven in jouw buurt gezelliger te maken? Begeleid je kinderen en jongeren die zich willen inzetten? Stel je dan kandidaat voor de projectoproep 'Delhaize Fonds' ! Je vereniging kan er tot 5000 euro mee krijgen.
Op maandagvoormiddag 26 juni organiseert het Fonds Culturele Infrastructuur (FoCI) van de Vlaamse Overheid een informatievoormiddag over het indienen van subsidieaanvragen voor het energiezuiniger maken van culturele en jeugdinfrastructuur.

Pagina's