Nieuws

Met het jeugdwerk nemen we deel aan de Belgian Pride Parade onder de noemer ‘Youthwork @ Pride’. Heb jij zin om een Ally te worden en je zo in te zetten voor gelijke behandeling en aanvaarding van mensen in een minderheidspositie?
Ongeveer een jaar geleden, op 4 april 2016 om precies te zijn, lanceerden we met veel toeters en bellen het project 'Wereldspelers - jeugdwerk zonder grenzen'. Maar wat gebeurde er allemaal in dat afgelopen jaar op Wereldspelersvlak? Je leest het hier!
Samen met jonge vloggers & YouTube creators maakt de vlogwedstrijd Weetewa elk jaar 1 jongerenthema extra bespreekbaar bij Vlaamse jongeren. Dit jaar daagden initiatiefnemers Jongerengids, Mediaraven, Mediawijs, YouTube en MNM jongeren van 13 tot 30 jaar uit om een creatieve vlog te maken over hoe zij omgaan met online haatberichten.
De overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt is een uitdagend parcours. Maar jongeren springen niet in een wip van schoolbank naar werkvloer. De Ambrassade boog zich de laatste drie jaar over deze problematiek. Samen met de Vlaamse Jeugdraad gingen we op zoek naar oplossingen en beleidsvoorstellen.
Begeleid jij als jeugdwerker jonge ondernemers in je organisatie? Kom dan zeker naar Baas Boven Baas. BAAS organiseert voor de derde keer een evenement voor en door jonge ondernemers in de...

Pagina's