Aanbod

De Ambrassade ondersteunt jeugdwerkorganisaties met een aanbod op maat – want sterke organisaties voeden het jeugd- en kinderrechtenbeleid. De Ambrassade heeft een divers ondersteuningsaanbod voor de jeugdsector en zijn jeugdinformatiepartners. Het kan soms zoeken zijn in het uitgebreide dienstverleningsaanbod van De Ambrassade. Om jou richting te geven, hebben we 2 filters voorzien (zie linkerkolom). Er is een indeling volgens onderwerp en één volgens jouw functie in de organisatie. Dit helpt jou zoeken naar een aanbod dat het best bij jou past.

Ben je op zoek naar een vorming op maat van je organisatie? Snuister dan zeker even in onze vormingen op maat gegeven door één van onze Ambrassade medewerkers of een expert ter zake.

Regelmatig vertalen we onze opgedane kennis en expertise in concreet bruikbare tools en publicaties voor kinderen, jongeren en hun organisaties. Ontdek ze hier.

Duik gerust in onze kalender hieronder en krijg een totaaloverzicht van ons uitgebreid aanbod. Veel zoekplezier!

Kalender

De Ambrassade heeft een uitgebreid aanbod aan vormingen en studiedagen. Die zijn toegankelijk voor iedereen.
 • 20/12/2017
  Elke derde woensdag van de maand komt het jeugdwerk samen voor de commissie jeugdwerk. Een plaats waar we inhoudelijk, beleidsmatig werk verrichten maar ook vinger aan de pols willen zijn en elkaar...
 • 20/12/2017
  Hoe kan jij als jeugdwerker bruggen bouwen en samenwerken met andere levensdomeinen? We laten ons tijdens deze namiddag inspireren door uiteenlopende praktijkmodellen. Zij nemen ons mee in hun uitdagingen.
 • 16/01/2018
  Organiseer jij ook op regelmatige basis klein- en grootschalige evenementen? Zoals feesten, studiedagen, trefdagen en congressen? Dan is deze studiedag iets voor jou! Peter Decuypere, founding father van I Love techno, wijst je de weg in de wereld van het eventmanagement en Jeroen Vereecke geeft een inspirerende workshop rond duurzame evenementen.
 • 17/01/2018
  De collegagroep diversiteit wil diversiteits- en andere medewerkers ondersteunen in het opzetten van een geïntegreerd diversiteitsbeleid in én met hun organisatie. We merken dat het helpt om met je...

Pagina's