Aanbod

De Ambrassade ondersteunt jeugdwerkorganisaties met een aanbod op maat – want sterke organisaties voeden het jeugd- en kinderrechtenbeleid. De Ambrassade heeft een divers ondersteuningsaanbod voor de jeugdsector en zijn jeugdinformatiepartners. Het kan soms zoeken zijn in het uitgebreide dienstverleningsaanbod van De Ambrassade. Om jou richting te geven, hebben we 2 filters voorzien (zie linkerkolom). Er is een indeling volgens onderwerp en één volgens jouw functie in de organisatie. Dit helpt jou zoeken naar een aanbod dat het best bij jou past.

Ben je op zoek naar een vorming op maat van je organisatie? Snuister dan zeker even in onze vormingen op maat gegeven door één van onze Ambrassade medewerkers of een expert ter zake.

Regelmatig vertalen we onze opgedane kennis en expertise in concreet bruikbare tools en publicaties voor kinderen, jongeren en hun organisaties. Ontdek ze hier.

Duik gerust in onze kalender hieronder en krijg een totaaloverzicht van ons uitgebreid aanbod. Veel zoekplezier!

Kalender

De Ambrassade heeft een uitgebreid aanbod aan vormingen en studiedagen. Die zijn toegankelijk voor iedereen.
 • 18/10/2017
  Elke derde woensdag van de maand komt het jeugdwerk samen voor de commissie jeugdwerk. Een plaats waar we inhoudelijk, beleidsmatig werk verrichten maar ook vinger aan de pols willen zijn en elkaar...
 • 19/10/2017
  Wat kan de theorie van ‘Cultuur in de Spiegel’ (CiS) betekenen voor de praktijk van het jeugdwerk, het cultureel erfgoed en het sociaal-cultureel werk? We tonen je wat je kan doen met dit kader en wat de kwaliteit ervan is bij cultureel leren.
 • 24/10/2017
  Kom naar deze boeiende inspiratiedag op 24 oktober: *ontdek onze handleiding ‘Ruimte delen: hoe doe je dat?’ *leer goeie praktijkvoorbeelden van gedeeld ruimtegebruik kennen, *debatteer mee met experten en beleidsmakers en *trek er zelf op uit in de Brusselse kanaalzone. Laat je inspireren en schrijf je nu in!
 • 08/11/2017
  Superdiversiteit is een bekende term geworden in onze steeds veranderende omgeving. Vooral in stedelijke gebieden, maar ook meer en meer in landelijke gebied krijgen we te maken met superdiversiteit...

Pagina's